Ултра ниска цена маската машина изчистване- време е да загубим!

2020-08-10 14:55:02 3

Преди известно време положението с епидемията беше толкова ожесточено, че много предприятия започнаха да повишават цената на маските N95 до много високо равнище.Може да се каже, че медицински маски N95 са били купени с пари.В началото, някои хора може да не разберат.Каква е разликата между обикновените маски и маските N95?N95 маската е един от деветте вида маски за прахови частици, сертифицирани от Националния институт за безопасност и здраве на труда. " Не. " означава частици, които не са подходящи за масло.Например капките, произведени от говорене или кашлица, не са мазни. " 95 " означава, че ефективността на филтрирането достига 95% при условията за откриване, определени от Института за безопасност и здраве на труда.N95 не е конкретно наименование на продукта.Докато продуктите отговарят на стандарта N95 и преминават проверката на NIOSH, те могат да бъдат наричани " Маски N95 " Добре.

Тъй като производственият процес на този вид маска е много по-проблемен от обикновените маски за еднократна употреба, цената също е по-висока.Поради епидемичната ситуация маските N95 са в недостиг и много производители са се присъединили към производствената линия.Следователно маскировъчната машина N95 е ключът към производството на много производители.

微信图片_20200808145258.jpg 微信图片_20200808145248.jpg

В момента, нашата компания се занимава с клирънса на партида от KN95 маски машини.По отношение на качеството, ефективността и обслужването след продажбата, можете да бъдете сигурни, че нашата компания е работила в съвременно автоматизирано оборудване от много години.Ако все още имате изисквания за закупуване на машини за маски, моля, свържете се с нас навреме и да ви обслужат от сърце.

N95 маскираща машина се отнася до серия от плоски и триизмерни машини за маска, които използват N95 нетъкан плат като суровина и могат да произвеждат N95 маска.N95 машината за маски обикновено е разделена на N95 плоска маска и N95 стерео-маска машина.Линията за производство на равнини N95 включва машина за маска на тялото, машина за вътрешни и външни ушни колани и машина за маска на типа превръзки.N95 линия за производство на стерео-маски включва машината за оформяне на чаши, машината за рязане на стъкла, машината за ламиниране на носа и електрозаварената машина за уши.

微信图片_20200804091809.jpg

На какво трябва да се обърне внимание, когато работи маската N95?

1.При преместването на машината е необходимо да се работи внимателно и инсталацията трябва да е стабилна.Накарай машината да работи при добри условия.

Второ.Обърнете внимание да запазите машината чиста и чиста, и я избършете внимателно с чиста мека кърпа.Бъдете внимателни!Не използвайте химически суровини и твърди предмети за почистване и изтриване на електрическата кутия и тялото.Повърхността на тялото е изпечена с електростатичен прах.Веднъж повреден, не може да се поправи без боя.

Три.Строго е забранено да се работи респиратора с електричество по време на поддръжката, за да се избегнат човешки инциденти.

4.Забранено е да се пипа плесента с ръце след нагряване, за да се избегне висока температура.


微信图片_20200803120515.png