Бележка: промоция на машината за маски!Не ми липсва.

2020-09-04 10:35:07 10


Понастоящем имаме N95-а машина за маски за продажба, тъй като складът може да я остави, а тя се продава на ниски цени, като първо се сервира.


Напълно автоматична маскировъчна машина N95 с висока степен на автоматизация.Традиционният и сложен процес на производство на маски е технологичен, от нетъканата тъкан до конвейерското колело до формата на топене, почукване, образуване на заварки и рязане на ножовете за производството на крайния продукт.Автоматичен производствен процес.По този начин значително подобрява качеството и производителността.Напълно автоматичната маскировъчна машина N95 е идеално оборудване за производство на различни сгъваеми маски като N95, бързоустойчиви, 3M и т.н.

   

Напълно автоматичната маскировъчна машина N95 е известна и като производствена линия за сгъваеми маски.Тази машина използва принципите на ултразвуковото автоматично заваряване и търкаляне на матрици и използва електронна индукция за точно определяне на положението на материала, което може точно да завърши точката на маската и заваряването.Тази машина има предимствата на прецизния контрол на размера и високата производствена ефективност, което значително подобрява ефективността на производството, намалява производствените разходи и прави продуктите по-стандартни и по-стабилни.

     

С напълно автоматичната маскировъчна машина N95 се свързва маскировъчна машина с отклоняващо устройство и се свързва с машината за отклоняване на вниманието и със заварената машина за ушни ленти.Когато машината е стартирана, машината за маски произвежда продукта и след това се транспортира до отклонението чрез конвейера.След като маската бъде прехвърлена от шънтовата машина към заварената лента за уши, частта на лентата за уши се заварява, за да завърши пълноправен продукт с маска.Целият процес реализира напълно автоматизиран производствен процес без ръчна работа, т.е. една каросева машина и две свързани слушалки.


Характеристики на автоматичната маскировъчна машина N95:

Рамката е направена от алуминиева сплав и неръждаема стомана, а външния вид е лек и красив без ръжда.

Автоматичното броене може ефективно да контролира ефективността на производството и производствения прогрес.

Автоматичната маскировъчна машина N95 се контролира чрез честотно преобразуване и работната скорост на оборудването може да се регулира според действителните нужди.


Изтегляне на цевта за подаване на материала, по-прецизно позициониране, широчината на суровината може да се контролира до малък размер и цената се спестява.


Дължината и измерението на крайния продукт са равномерно контролирани с отклонение от ‘Occons 177mm’, което може ефективно да контролира дължината на крайния продукт.


Напълно автоматичната маскировъчна машина N95 има висока степен на автоматизация и ниски изисквания към операторите.Трябва само да се отделят материали и да се организират завършени продукти.


Ултразвукова Тайван система, японски преобразувател, стабилна ефективност и удобна работа.


Автоматичното ултразвуково заваряващо колело е направено от вносна висококачествена стомана DC53, която удължава срока на годност на плесента и е устойчива и устойчива на износване.


Той приема алуминиева сплав структура, която е красива и твърда без ръжда.

Напълно автоматична N95 маска машина компютър PLC програмен контрол, висока стабилност, ниска честота на неизправност и нисък шум.


Той приема серво-двигател, внесен от Тайван и задвижван от стъпкова машина с висока прецизност.


Фотоелектрическо откриване на суровини за избягване на грешки и намаляване на отпадъците.


С напълно автоматичната маскировъчна машина N95 може да се доставят 2-3 машини за вътрешни ушни ленти или външни машини за ушни ленти.


С ролки и неподвижни крака, е удобно и бързо да се движи, здраво закрепване и непоклатимо.


Той е оборудван с чисто нов конвейер за автоматично събиране на продукти с висока точност и само трябва да бъде сортиран и опакован.


Автоматичната маскировъчна машина N95 може да бъде модифицирана според изискванията на продукта, размера на продукта, дължината и дебелината.


Различните слушалки могат да бъдат конфигурирани според различни производствени поръчки, които са икономически и практични.Той решава основните проблеми на клиента&253;39;капиталовите разходи +подово пространство + персонал и наистина носи значителни икономически ползи за клиентите.

zmkm-800_800 (2).jpg