Случвало ли ви се е да се сблъскате с разкъсване на колан, перфорация, корозия и др., Когато използвате лентов транспортьор?

2020-08-11 14:50:30 16

Мрежест лентов транспортьор е вид машина за обработка на материали за непрекъснато транспортиране на материали по определена линия, известна още като непрекъснат транспортьор, която може да бъде разделена на тип мрежеста лента и тип мрежеста верига. Транспортьорът може да извършва хоризонтално, наклонено и вертикално транспортиране, а също така може да образува космическа линия за предаване, която обикновено е фиксирана. Транспортьорът има голям транспортен капацитет и голямо разстояние, а също така може да извърши няколко технологични операции едновременно в процеса на транспортиране.

Той преодолява недостатъците на разкъсването, пробиването и корозията на лентовия конвейер и осигурява безопасен, бърз и прост режим на поддръжка за клиентите.

Поради използването на модулни мрежести лентови транспортьори и режима на предаване на зъбно колело, така че конвейерната лента не е лесна за змиене, отклонение.

Дебелият колан може да издържи на рязане, сблъскване, устойчивост на масло, водоустойчивост и други характеристики, така че използването на различни индустрии да не създава проблеми при поддръжката, особено при подмяната на конвейер, пластмасови мрежести лентови транспортьори ще намалят разходите.

Различните материали от мрежест колан могат да играят различна роля в транспорта и да задоволят нуждите на различни среди. Чрез модификацията на материалите конвейерната лента може да отговори на транспортните изисквания между - 10 ℃ и 120 ℃ под околната температура.

Удобна поддръжка и дълъг експлоатационен живот.